Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /www/webvol6/en/tlm5v2fglz4hi4o/prodavnica.yumco.co.rs/public_html/system/library/encryption.php on line 8 Informacije O Isporuci

Informacije O Isporuci

Vreme dostave pošiljke

Ukupno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena od trenutka evidentiranja vaše uplate jednako je vremenu pripreme pošiljke + 1 dan koliko je potrebno kurirskoj službi da uruči proizvod. Npr. ako je vreme pripreme pošiljke 1-2 dana, vama će pošiljka biti uručena najkasnije za 3 radna dana. U slučaju plaćanja pouzećem, ukupno vreme za koje će vam biti uručena pošiljka teče od trenutka kreiranja narudžbenice.

Postoji mogućnost preuzimanja robe u našim maloprodajnim objektima i zajedničkim prodajnim mestima koji se nalaze u Beogradu, Boru, Surdulici, Kragujevcu, Leskovcu, Jagodini, Trsteniku, Zrenjaninu, Kučevu, Ćupriji. Vreme dostave u ovom slučaju zavisi od toga kad naše vozilo vrši prevoz robe u tom gradu I prodajnom objektu,obično do 5 radnih dana najviše.

Prilikom porudžbine Flat Shipping Rate (dostava na kućnu adresu) vam može pokazati da su troškovi dostave od 0,00 dinara do 241,00 dinara koliko iznosi najmanja cena dostave najmanjeg paketa po cenovniku Post expresa.

Naša opcija Flat Shipping Rate (dostava na kućnu adresu) ne prikazuje tačan iznos dostave koji se dodaje iznosu vaše porudžbine zato što iznos dostave zavisi od cenovnika kurirske službe u koji mi nemamo uvid,kurirska služba preuzme robu od nas i naknadno u zavisnosti od težine paketa i vremena dostave doda iznos dostave na već postojeći otkupni iznos poručene robe koji ide na teret kupca.

 

YUMCO elektronska prodavnica © 2019